تهران، میدان آرژانتین، ابتدای خیابان الوند، ساختمان مرکزی پزشکان،طبقه اول - تلفن : 88670088 - 021
درمان نوین آرتروز گردن و کمرجراحی بسته دیسک کمردرمان نوین آرتروز زانو
صفحه اصلی / مطالب و مقالات / مطالب آموزشی / غذاهای انرژی بخش برای فیبرومیالژیا

غذاهای انرژی بخش برای فیبرومیالژیا

آنچه در این مطلب میخوانید

غذاهای انرژی زا گزینه بسیار خوبی برای برطرف کردن کسالت و خستگی هستند. در اینجا پنج غذای انرژی‌زا به عنوان بخشی از رژیم غذایی فیبرومیالژی یا فیبرومیالژیا (fibromyalgia) معرفی شده است .

غذاهای انرژی بخش
شماره یک: میوه ها

میوه های  فیبرومیالژیا
میوه ها ترکیبی از کربوهیدراتهای پیچیده و مواد مغذی دیگر هستند بنابراین انرژی لازم برای فعالیت شما در طول روز را تأمین میکنند. خواه فعالیت ورزشی داشته باشید یا تنها کارهای خانه را انجام دهید در هر صورت میوه ها برای تأمین انرژی شما مناسب هستند. میوه هایی مانند سیب و موز علاوه بر این که فیبر مورد نیاز شما را تأمین میکنند، سطح انرژی شما را افزایش میدهند. میوه ها را به صورت میان وعده و یا به صورت ترکیب با وعده غذایی مصرف کنید.

شماره دو: سبزیجات

سبزیجات فیبرومیالژیا
سبزیجات نیز مانند میوه ها محتوای فیبر زیادی دارند به همین علت گوارش آنها مدت بیشتری طول کشیده و مانع نوسان سطح قند خون میشوند و سطح انرژی را در حالت پایدار نگه میدارند. برای مثال میتوانید املت اسفناج، سالاد های حاوی پیاز و فلفل دلمهای و سبزیجات بخارپز مانند بروکلی مصرف نمایید.

شماره سه : منابع امگا ۳ مانند ماهی سالمون

منابع امگا 3
ماهی سالمون و سایر غذاهای غنی از امگا سه عملکرد مغز را تقویت کرده و انرژی روانی به شما میبخشند. غذاهای حاوی امگا سه به کاهش التهاب فیبرومیالژیا و کاهش درد کمک میکنند. برای دریافت امگا ۳ میتوانید گردو را به عنوان میان وعده یا همراه با وعده غذایی مصرف کنید.

آدرس اینستاگرام دکتر علی نقره کار

شماره چهار: منابع پروتئین مانند مغزهای درختی

منابع پروتئین مانند مغزهای درختی
پروتئین انرژی لازم برای عضلات را تأمین مینماید. خستگی و کم انرژی بودن دو علامت شایع فیبرومیالژیا هستند، بنابراین پروتئین کم چربی بیشتری مصرف کنید. سعی کنید در تمام وعدههای غذایی خود پروتئین داشته باشید. از جمله منابع پروتئینی عبارتند از مرغ، ماهی، حبوبات و مغزهای درختی مانند بادام و بادام هندی.

شماره پنج: آب بخورید

آب غذای انرژی بخش برای فیبرومیالژیا
آب اگر چه یک نوشیدنی معمولی به حساب میآید اما بخش مهم و حیاتی از یک برنامه غذایی برای فیبرومیالژیا محسوب میشود. بی آبی بدن با کمبود انرژی همراه است بنابراین توجه داشته باشید حتماً مقدار آب توصیه شده روزانه را دریافت نمایید. آب را میتوانید همراه با هر وعده غذایی و بین وعدههای غذایی مصرف کنید. هر جا که میروید همراه با خود یک بطری آب ببرید تا دائماً بتوانید به بدن خود آب برسانید.
سبک زندگی سالم
برای غلبه بر فیبرومیالژیا باید هر چیزی که بدنتان به آن نیاز دارد، به آن برسانید.سبک زندگی سالم برای فیبرومیالژیا شامل غذاهای انرژی بخش، مقدار زیادی استراحت و ورزش در حد متوسط میباشد تا سطح انرژی پایدار بماند.

پس از مطالعه مقاله فوق شما را دعوت می کنیم به خواندن مقاله ای با عنوان اصلی ترین علل دردهای لگن و دنبالچه


آدرس مطب : تهران، میدان آرژانتین، ابتدای خیابان الوند، ساختمان مرکزی پزشکان،طبقه اول
تلفن : 88670088 - 021

نظرات کاربران درباره این مطلب :صبا [ 1402-05-09 ]
من احساس کرختی و سستی در طول روز رو دارم آیا علتش همینه

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
چه دردهایی در کلینیک درد درمان می شوند؟چه دردهایی در کلینیک درد درمان می شوند؟

در این مقاله، رایج‌ ترین انواع درد را شناسایی کرده و پیشنهاداتی در مورد بهترین نوع درمان ارائه می‌ کنیم. زیرا هیچ رویکردی برای همه وجود ندارد. ... ادامه مطلب

نورولیز امواج رادیویی گانگلیون ریشه پشتی کمرینورولیز امواج رادیویی گانگلیون ریشه پشتی کمری

در بدن انسان ۳۱ جفت عصب نخاعی وجود دارند که در دو طرف ستون مهره ها قرار دارند. این اعصاب در تناظر با نواحی مهره های گردنی، سینه‌ای، کمری، استخوان خاجی ... ادامه مطلب

سندروم تونل کوبیتال در ناحیه آرنجسندروم تونل کوبیتال در ناحیه آرنج

اگر عصب اولنار در ناحیه آرنج دچار آسیب و فشردگی در تونل کوبیتال شود و فضای تونل با فشار عضلات محدود گردد، فرد در ناحیه آرنج درد را تجربه می کند ... ادامه مطلب

دکتر علی نقره کار - فوق تخصص درد

دکتر علی نقـره کار فلوشيپ فوق تخصصي درد از دانشگاه علوم پزشكي ایران . بورد تخصصي آنستزيولوژي و مراقبتهاي ويژه از دانشگاه علوم پزشكي تهران . بازرس انجمن رژيونال آنستزي و درد ايران (ISRAPM)
طراحی و راه اندازی وب سایت : گروه نرم افزاری پزشک آنلاین - 09128883465