تهران، میدان آرژانتین، ابتدای خیابان الوند، ساختمان مرکزی پزشکان،طبقه اول - تلفن : 88670088 - 021
جراحی بسته دیسک کمرجراحی بسته دیسک کمردکتر علی نقره کار
صفحه اصلی / مطالب و مقالات / درمان درد به روش تزریقی / تزریق استروئید در ستون فقرات گردنی

تزریق استروئید در ستون فقرات گردنی

تزریق استروئید در ستون فقرات گردنی
تزریق استروئید برای آرام کردن دردگردن، شانه و بازوها که به دلیل تحت فشار قرار گرفتن اعصاب و نخاع در ستون فقرات گردنی اتفاق افتاده است، استفاده میشود.مشکلاتی مانند فتق دیسک و تنگی کانال نخاعی میتواند باعث تحت فشار قرار گرفتن ریشه های عصبی و نخاع شده و درد و التهاب ایجاد کند. تزریق دارو به کاهش تورم اعصاب ملتهب و اسیب دیده آن ناحیه کمک میکند.

تزریق آرام بخش به بیمار

تزریق استروئید و آرام شدن درد
این کار در حالی انجام میشود که بیمار دراز کشیده است. ممکن است ابتدا آرام بخش درون رگی تزریق شده و ناحیه ای از پوست و بافت گردن با بی حسی موضعی بی حس شود.
نحوه ی تزریق  استروئید
پزشک با استفاده از کمک تصویربداری (فلوروسکوپی) سوزن مخصوصی را به ناحیه دردناک گردن هدایت میکند. سوزن وارد فضای اپیدورال که اعصاب ستون فقرات از آن عبور میکنند، میشود.

تزریق ماده حاجب

برای ایجاد کنتراست به داخل این فضا ماده حاجب تزریق میشود تا اطمینان حاصل شود که سوزن در موقعیت مناسب در مجاورت عصبهای تحریک شده قرار گرفته است.

صفحه اینستاگرام دکتر نقره کار

تزریق استروئید

ترکیبی از محلولهای استروئید و بی حسی به فضای اپیدورال تزریق میشود. استروئید داروی ضد التهاب است. این مواد توسط عصبهای ملتهب جذب شده و تورم و فشار در آنها کاهش پیدا میکند، که این موجب افزایش خونرسانی موثر در ناحیه آسیب دیده شده و ترمیم ناحیه ملتهب و اسیب دیده سریعتر اتفاق می افند. پس از تزریق سوزن خارج شده و محل ورود سوزن با چسب کوچکی پوشیده میشود. کل این عمل یک ربع بطول می انجامد.

پایان عمل

بیمار به اتاق ریکاوری میرود. در این زمان بیمار میتواند غذا و نوشیدنی مصرف نماید. دستورات پس از عمل به او گفته میشود. برخی از بیماران تنها به یک تزریق نیاز دارند اما برخی دیگر ممکن است به دو یا سه تزریق نیاز داشته باشند که با فواصل چند هفته انجام میشود تا حداکثر بهبودی حاصل شود.


آدرس مطب : تهران، میدان آرژانتین، ابتدای خیابان الوند، ساختمان مرکزی پزشکان،طبقه اول
تلفن : 88670088 - 021

درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید

نظرات کاربران درباره این مطلب :
برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
آیا زمان جراحی باز جهت درمان تنگی کانال نخاعی فرا رسیده است؟آیا زمان جراحی باز جهت درمان تنگی کانال نخاعی فرا رسیده است؟

جراحی باز تنگی کانال نخاعی معمولاً تنها برای افرادی توصیه می‌شود که از درمان‌های محافظه کارانه و کم تهاجمی خسته شده اند، اما هنوز از درد ناتوان کننده ‌ای رنج می‌برد ... ادامه مطلب

پارگی مینیسک زانو چیست؟پارگی مینیسک زانو چیست؟

پارگی مینیسک زانو یکی از اصلی ترین علل درد زانو به ویژه در افراد در معرض آسیب مانند ورزشکاران است که می‌تواند منجر به جراحی زانو نیز بشود. در ادامه این مطلب به بررسی دقیق پارگی مینیسک زانو و انواع آن می پردازیم. ... ادامه مطلب

شایع ترین علل گرفتگی عضلات اطراف زانوشایع ترین علل گرفتگی عضلات اطراف زانو

اسپاسم عضلات یا گرفتگی عضلات که یکی از مکانیزم‌ های واکنش طبیعی و دفاعی بدن است، انقباض غیرارادی و پایدار فیبرهای عضله در پاسخ به آسیب یا التهاب چه در ... ادامه مطلب

دکتر علی نقـره کار فلوشيپ فوق تخصصي درد از دانشگاه علوم پزشكي ایران . بورد تخصصي آنستزيولوژي و مراقبتهاي ويژه از دانشگاه علوم پزشكي تهران . بازرس انجمن رژيونال آنستزي و درد ايران (ISRAPM)
طراحی و راه اندازی وب سایت : گروه نرم افزاری پزشک آنلاین - 09128883465