تهران، میدان آرژانتین، ابتدای خیابان الوند، ساختمان مرکزی پزشکان،طبقه اول - تلفن : 88670088 - 021
جراحی بسته دیسک کمردرمان نوین آرتروز زانوجراحی بسته دیسک کمر
صفحه اصلی / مطالب و مقالات / مطالب مربوط به کمر درد / چه دارو هایی می توانند چسبندگی کانال نخاعی را برطرف کنند؟

چه دارو هایی می توانند چسبندگی کانال نخاعی را برطرف کنند؟

تنگی کانال نخاعی ناحیه لومبر یکی از علل شایع درد پائین کمر، درد باسن و درد پاها در افرادی است که 50 سال به بالا سن دارند. این اختلال به علت تحت فشار قرار گرفتن عصب به وجود می آید و علائمی مانند بی حسی، سوزن سوزن شدن و ضعف را ایجاد خواهد کرد. معمولا علائمی که در پا ها احساس می شود تحت عنوان سیاتیک یا رادیکولوپاتی لراوبر توصیف گردد. در جلسه مشاوره با پزشک شما درباره علائم و نشانه هایی که دارید سوال می پرسد و روش های درمانی مناسب را به منظور کنترل درد پائین کمر و تسکین علائم شما معرفی خواهد کرد. سپس از شما می پرسد که تاکنون از چه روشی برای کنترل درد خود استفاده کرده اید.

آنچه در این مطلب میخوانید

پزشک از اطلاعات به دست آمده به منظور طراحی یک برنامه جامع و دقیق استفاده می کند. باید بدانید که تنگی کانال نخاعی پائین کمر به ندرت به عنوان یک وضعیت اورژانسی در نظر گرفته می شوند و در واقع تعداد زیادی از بیماران اصلا به جراحی ستون فقرات نیاز ندارند. در عوض پزشک از روش های غیر درمانی غیر جراحی به منظور کنترل درد و علائم مرتبط با اختلالات ستون فقرات که باعث تنگی کانال نخاعی یا تحت فشار قرار گرفتن عصب شده اند استفاده خواهند کرد. گاهی اوقات پزشکان از چندین روش درمانی استفاده می کنند تا نتایج بهتری به دست بیاید. برخی از روش های موجود برای درمان این اختلال به شرح زیر می باشد:

چسبندگی کانال نخاعی

علائم چسبندگی نخاع چیست؟

علت چسبندگی بعد از عمل

چسبندگی بعد از عمل جراحی دیسک کمر یا چسبندگی داخل کانال نخاعی امروزه شایع ترین علل درد کمر بیمارانی است. که بعد از عمل جراحی تحت عمل قرار گرفته اند و بعد از عمل درد دارند، این چسبندگی در بیشتر مواقع در سطوحی که دستکاری شده، رخ می دهد و جایگزین توده خارج شده می شود و باعث ایجاد درد هایی با همان شدت درد قبل از عمل یا بیشتر از آن در بیمار می شود.

ایستاگرام دکتر نقره کار

درد، بی حسی، سوزش و گزگز های پس از جراحی کمر همانطور که گفته شد مربوط به چسبندگی داخل کانال نخاعی است که تا چند ماه و حتی چند سال پس از جراحی در بیمار رخ می دهند، توجه داشته باشید ایجاد چسبندگی سیری پیشرونده دارد و جالب است با گذشت زمان علائم ایجاد شده شدت پیدا می کند و باعث محدودیت های زیادی برای بیمار می شود، چسبندگی یا اصطلاحا فیبروز قسمتی از مسیر ترمیم بافت های داخل کانال نخاع است، پس از ایجاد برش بر روی هر قسمت از بدن مکانیسم ترمیم در آن منطقه فعال می شود و نهایتا منجر به بهبود زخم می گردد که این روند ترمیم در برخی از بیماران به ایجاد بافت های سلولی اضافی در محل جراحی منجر می شود که به بافت اسکار شناخته می شود، در داخل کانال نخاع این توده سلولی، کلافی مانند شبکه تار عنکبوت ایجاد می کند که اصطلاحا به آن چسبندگی می گویند.
خوب است بدانید جراحی باز مهم ترین علت چسبندگی است و پیشگیری از آن باید سعی کرد تا حد امکان جراحی باز صورت نگیرد.

برای آگاهی از علل وعوامل گز گز و بی حسی دست و پا کلیک کنید.


آدرس مطب : تهران، میدان آرژانتین، ابتدای خیابان الوند، ساختمان مرکزی پزشکان،طبقه اول
تلفن : 88670088 - 021

درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید

نظرات کاربران درباره این مطلب :
برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
اگر به شانه درد مبتلا هستید این مطلب را بخوانیداگر به شانه درد مبتلا هستید این مطلب را بخوانید

شانه متحرک ترین مفصل بدن است. تورم، آسیب یا تغییرات استخوانی در ماهیچه ها، می تواند باعث درد شانه شود. ممکن است هنگام بلند کردن بازو از بالای سر یا حرکت آن به سمت جلو یا پشت خود درد داشته باشید که در ادامه به برخی از آنها می پردازیم. ... ادامه مطلب

نحوه تزریق پلاسمای غنی از پلاکت یا پی آر پینحوه تزریق پلاسمای غنی از پلاکت یا پی آر پی

تزریق پی آر پی روشی برای درمان درد است که به صورت سرپایی انجام می‌شود. در توضیح کلی باید گفت ؛ پی آر پی، پلاسمای غنی از پلاکت است که از خون بیمار تهیه می‌گردد. این ماده با یک نمونه گیری ساده از خون بیمار، تفکیک پلاسمای موجود در خون و تزریق آن به موضعی که دچار درد می‌باشد صورت می‌پذیرد. مراحل این روش ... ادامه مطلب

تأثیر اوزون تراپی در مبتلایان به درد زانوتأثیر اوزون تراپی در مبتلایان به درد زانو

در میان روشهای درمانی زانو درد یکی از روش های کم تهاجمی درمانی، تزریق گاز اوزون به زانو است که عوارض کمی نسبت به سایر روشهای درمانی دارد. ... ادامه مطلب

دکتر علی نقـره کار فلوشيپ فوق تخصصي درد از دانشگاه علوم پزشكي ایران . بورد تخصصي آنستزيولوژي و مراقبتهاي ويژه از دانشگاه علوم پزشكي تهران . بازرس انجمن رژيونال آنستزي و درد ايران (ISRAPM)
طراحی و راه اندازی وب سایت : گروه نرم افزاری پزشک آنلاین - 09128883465